PC Speed-Up

Rod opbygges i et operativsystem over tid, hvilket sænker din pc's ydeevne. Et stort antal filer, der ikke bliver brugt, og problemer med Windows registreringsdatabasen, bidrager til dette. Kaspersky-programmet vil advare dig, hvis mængden af disse data bliver for stor, og du vil få mulighed for at beslutte, hvilke data der skal slettes.

Som standard udføres søgningen efter måder at gøre computeren hurtigere på automatisk. Hvis søgningen opdager muligheder for at forbedre ydeevnen, viser programmet en meddelelse. Meddelelsen kan føre dig til søgeresultatvinduet.

Log ind som administrator for at slette alle ubrugte filer fra computeren og rette fejl i Windows registreringsdatabasen.

Sådan renser du dit operativsystem:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. I blokken Pc-acceleration skal du klikke på knappen Søg (eller Vis, hvis søgningen allerede var foretaget).

Kaspersky foretager en søgning og genererer en rapport med følgende indhold:

• Ubrugte systemfiler. Klik på knappen Vis for at se en detaljeret rapport om operativsystemfiler, der ikke bruges. Klik på knappen Ryd op for at slette disse filer.
    • Windows-registreringsdatabaseproblemer. Klik på knappen Vis for at se en detaljeret rapport om de Windows-registreringsfejl, som du kan slette uden at risikere at beskadige operativsystemet. Klik på knappen Ret for at rette fundne fejl.

Fjernelse af ubrugte filer og løsning af de opdagede problemer vil gøre din pc hurtigere.

Sådan deaktiverer du den automatiske søgning efter måder at gøre din computer hurtigere på:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. I blokken Pc-acceleration, klik på Indstillinger.
  4. Ryd afkrydsningsfeltet PC Speed-Up.

Mappen Windows.old registreres kun under den automatiske søgning efter måder at gøre din computer hurtigere på.